0

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

MILIOS TYRES

Γιατί να μας επιλέξετε

Η εταιρία Mήλιος ιδρύθηκε το 1967 από τον Αναστάσιο Γ. Μήλιο με σκοπό την άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή και παρέχει ελαστικά επιβατικών, ελαστικά αγροτικών, ελαστικά φορτηγών, ελαστικά χωματουργικών και βιομηχανικά ελαστικά.

Σήμερα συνεχίζει την πολυετή παράδοση και είναι μία από τις πιο πρωτοπόρες στον νομό. Παρέχουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα ελαστικών για να εξασφαλίσουμε ότι θα πάρετε το καλύτερο ελαστικό για το όχημά σας.

Το καπάκι checkpoint είναι το μοναδικό προϊόν στην παγκόσμια αγορά που παρέχει ένδειξη της κίνησης του μπουλονιού του τροχού στα οχήματα και αυτή είναι η έννοια της ασφαλείας που έχει εξαπλωθεί σταδιακά από την παραγωγή του σε ολόκληρο τον κόσμο.

Παρέχει ένδειξη των τροχών όταν αυτοί έχουν υπερθερμανθεί η οποία διαφορετικά είναι δύσκολο να ανιχνευθεί και για αυτό τον λόγο έχουμε τα ξελασκαρίσματα.

Το κύριο πλεονέκτημα της τοποθέτησης του checkpoint είναι ότι
παρέχει μια σαφή οπτική ένδειξη της κίνησης του περικοχλίου ( παξιμάδι ) και ισχύει για όλους τους τροχούς των επαγγελματικών οχημάτων, 4×4 και φορτηγών μεταφορών.
Ως υπενθύμιση, η γκάμα Checkpoint έχει διπλό ρόλο ένδειξης.

  • Δείκτες χαλάρωσης “περικόχλιο – παξιμάδι”
  • Δείκτες ένδειξης υπερθέρμανσης από τα φρένα ή από κάποιο ελαττωματικό ρουλεμάν.

Η εταιρεία Μήλιος είναι η μόνη πανελλαδικά που ασχολείται με το εμπόριο των checkpoints και αυτό την καθιστά πρωτοπόρα στην αγορά!